DÜZCE / YIĞILCA - Kırık İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen kutlama programı; öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi ve büyük bir coşku ile kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Kütüphane Haftası kapsamında yapmış olduğumuz etkinlikleri içeren "NEFES" dergimiz şimdi sizlerle...Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilere çok teşekkür ederiz.

Dergiye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Nis

"Kütüphane Haftası" kapsamında öğrencilerde okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap sevgisini artırmak, kitapları daha etkin bir şekilde kullanmalarını sağlamak  ve velileri bu konularda bilinçlendirmek amacıyla okulumuzda hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Mrt

21-26 Mart "Orman Haftası" kapsamında okulumuz öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdiği etkinlikten kalan güzel kareler...

Mrt

Düzce Üniversitesi Bilim ve Fen Topluluğu öğrencileri, "Bilim Şenliği Projesi" adı altında okulumuzda Fen Bilimleri dersine yönelik olarak hazırlamış oldukları materyallerin sergisini gerçekleştirdiler. Hazırlanmış olan materyaller, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Öğrencilerin çok  yönlü gelişimini sağlayan ve kalıcı öğrenmelerini destekleyen bu güzel sergi için öğretmen adaylarına ve bu projeye destek olan danışman hocalarına teşekkür ediyoruz.